Ευγνώμων ο John Cena

NewsRoom

 


Ο John Cena έσπασε τη σιωπή του μετά από τη συγκινητική εμφάνιση του στο RAW για τον εορτασμό της 20ης επετείου του ως Superstar του WWE.

Διαβάστε επίσης: RAW 27/6/22 - Αποτελέσματα

Στο επεισόδιο της 27ης Ιουνίου του RAW, ο John Cena επέστρεψε για να γιορτάσει την 20ή επέτειο από το ντεμπούτο του στο WWE, και πιο συγκεκριμένα στο SmackDown όταν και αντιμετώπισε τον Kurt Angle.


Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο RAW, έπαιζαν βίντεο από την καριέρα του Cena και αφιερώσεις από σημερινούς και παλαιότερους Superstars του WWE, με όλους να επαινούν τον 16 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή για τη συνεισφορά του στο WWE.


Ο John Cena παρουσιάστηκε από τον Vince McMahon και πλαισιώθηκε από το ρόστερ των σημερινών Superstars του WWE. Ο Cena πήγε στο ρινγκ και έκοψε ένα παθιασμένο promo απευθυνόμενος σε όλους του φανς του WWE στον κόσμο.


Μετά από μερικές ώρες, ο John Cena μοιράστηκε στα social media τις σκέψεις του μετά από την εμφάνιση αυτή:


"Συγκλονισμένος με ΟΛΑ τα μηνύματα αυτού του μήνα. Το να βρίσκομαι στο #WWERaw χθες βράδυ μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω πόσα σημαίνετε για μένα. Ευχαριστώ @WWE για κάθε ευκαιρία που μου έδωσες, γι' αυτό θα συνεχίσω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για το σπίτι μου, για την οικογένεια μου, για τις ΗΠΑ."

Πηγή: Inside The Ropes

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube. 

Tags