ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

NewsRoom

 


Στην εκπομπή The Bump παρουσιάστηκε με έναν πιο εκτενή τρόπο το νέο World Heavyweight Championship. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Matt Camp, ανέλυσε τις λεπτομέρειες της νέας ζώνης.


Η ζώνη αυτή αποτίει φόρο τιμής σε θρυλικούς Πρωταθλητές. Τα λιοντάρια που βρίσκονται στην κεντρική πλακέτα είναι τρία στον αριθμό και αντιπροσωπεύουν το οικόσημο της οικογένειας McMahon.


Στην κορυφή της ζώνης υπάρχει μια κορώνα. Η κορώνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο WWE Championship του Bruno Sammartino, το οποίο κατέκτησε το 1963. Η υδρόγειος πίσω από το μεγάλο λογότυπο του WWE υπάρχει γιατί η συγκεκριμένη ζώνη θα υπερασπίζεται σε κάθε γωνία του πλανήτη.


Ο αετός πίσω από την κορώνα είναι φόρος τιμής στο εμβληματικό "Winged Eagle" WWE Championship, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 1973 και συνέχισε να κοσμεί αρκετά σχέδια ζωνών μέχρι και το 2013.

Τα διαμάντια που κοσμούν τη ζώνη είναι 60 στον αριθμό και τοποθετήθηκαν για να δηλώσουν τα 60 χρόνια ύπαρξης του WWE. Επίσης το σχέδιο που λειτουργεί ως background στη ζώνη είναι ένας φόρος τιμής στις "βασιλικές" οικογένειες που βοήθησαν να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα αυτή η ξεχωριστή βιομηχανία του sports entertainment.


Τέλος γύρω από κάθε μια από τις τρεις πλακέτες της ζώνης υπάρχει μια μπορντούρα με την υφή σχοινιού. Τοποθετήθηκε γύρω από κάθε πλακέτα για να αντιπροσωπεύει τα τρία σχοινιά του ρινγκ του WWE.


Τελικά, είτε σας αρέσει το νέο σχέδιο, είτε όχι, σίγουρα δε μπορεί να αρνηθεί κανείς πως κρύβει μικρές λεπτομέρειες από την ένδοξη ιστορία του WWE.


Δείτε και το αντίστοιχο βίντεο:




Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ WWE ΓΙΑ ΤΟ Α' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2023
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ WWE

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.


Tags