ROMAN REIGNS: 500 ΗΜΕΡΕΣ ΩΣ WWE CHAMPION

WrestleManiac

 


Η ιστορική θητεία του Roman Reigns ως Undisputed WWE Universal Champion έφτασε σε ένα νέο ορόσημο αυτή την εβδομάδα, ξεπερνώντας τις 500 ημέρες ως WWE Champion.

Μετά την κατάκτηση του Universal Championship στο Payback το 2020, ο Reigns ενοποίησε αυτόν τον τίτλο με το WWE Championship στη WrestleMania 38 τον Απρίλιο του 2022. Ο Tribal Chief χρειάστηκε να νικήσει τον Brock Lesnar για να ενώσει τους δύο τίτλους, σε ένα ματς που το WWE το χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο main event στην ιστορία της WrestleMania.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του Reigns με τους μεγάλους τίτλους του WWE κατάφερε να διατηρήσει το, μετονομασμένο σε, Undisputed WWE Universal Championship απέναντι σε μια μεγάλη λίστα αντιπάλων. Ονόματα όπως ο Lesnar, ο Rey Mysterio, ο Drew McIntyre, ο Kevin Owens, ο Sami Zayn, ο Cody Rhodes και τελευταία ο Jey Uso προσπάθησαν, και απέτυχαν, να χωρίσουν τον Reigns από το χρυσό του.

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ WWF: ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ EDGE;

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags