«Ο ROMAN REIGNS ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΝΗ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ»

NewsRoom

 


Από τη WrestleMania 39 και μετά ποτέ δεν υπήρχαν σχέδια για τον Roman Reigns να χάσει τον τίτλο του και επίσης δεν είχε εξεταστεί σοβαρά ούτε για τη WrestleMania 39.

Πηγές του WWE μίλησαν με το Fightful Select πριν ο Roman Reigns αντιμετωπίσει τον Jey Uso στο SummerSlam και ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν σχέδια για τον Roman Reigns να χάσει το Undisputed Championship ούτε από την περίοδο της WrestleMania. Ούτε ο Sami Zayn, ούτε ο Cody Rhodes και ούτε ο Jey Uso δεν ήταν προγραμματισμένοι να κερδίσουν τον τίτλο.

Όταν το Fightful ρώτησε ευθέως πότε ο Roman Reigns θα χάσει το Undisputed Championship η απάντηση που πήραν ήταν «Όταν και όποτε πουν ο Roman Reigns και ο Paul Heyman ότι θα τελειώσει αυτή η ιστορία». Έτσι, σε περίπτωση που ο Roman Reign χάσει τη ζώνη, οι δύο αυτοί άνθρωποι θα έχουν τον τελευταίο λόγο ως προς το ποιος θα είναι, είτε αυτό σημαίνει ότι θα γίνει σύντομα, είτε σε ένα ή δύο χρόνια αργότερα.

«Εξετάζουν συνεχώς κάθε πιθανότητα. Όταν αποφασίσουν ότι θα είναι το καλύτερο πράγμα για την επιχείρηση, θα ξέρουν πως να το φτιάξουν, πως να το κάνουν σωστά και πραγματικά να προωθήσουν αυτόν που θα το κάνει», είπε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος.

Το Fightful έμαθε ότι η διαδικασία εξέλιξης του αγώνα τίτλου, το αποτέλεσμα και το σχέδιο να συνεχίσει το WWE με τον Cody Rhodes και τον Brock Lesnar μετά τη WrestleMania ήταν «πολύ διαφανές» και ότι ο Cody Rhodes ήξερε πολύ νωρίτερα αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα της WrestleMania 39. Ο Roman Reigns και ο Paul Heyman γνώριζαν επίσης πολύ νωρίτερα ότι ο Reigns θα κρατούσε τη ζώνη.

Η πηγή το δικαιολόγησε λέγοντας ότι ο Roman Reigns είναι πιο καυτό όνομα από ποτέ, ο Solo Sikoa μπορεί να τραβήξει πολλά βλέμματα, ο Jey Uso φτιάχνει σιγά σιγά το όνομα του, ο Jimmy Uso πρόκειται να εξελιχθεί κι αυτός και ο Cody Rhodes είναι πιο καυτός τώρα από ότι πριν από τη WrestleMania.

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

SMACKDOWN 11/8/23 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, TKO

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags