UNDERTAKER: «Ο AMERICAN BADASS ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ»

NewsRoom

 


Η μεταμόρφωση του Undertaker από «Deadman» σε «American Badass» στο Judgment Day του 2000 ήταν μια από τις καθοριστικές στιγμές της Attitude Era, με το gimmick του «Bad Ass» να αναζωογονεί τον χαρακτήρα του Undertaker.

Ενώ η ίδια η αλλαγή του gimmick διχάζει τις απόψεις των φανς, ο ίδιος ο Taker πιστεύει πως αυτή η αλλαγή κράτησε ζωντανό το «Σερί» του στη WrestleMania:

«Πιστεύω ότι οι πιθανότητες ήταν αρκετά υψηλές για να σπάσει το Σερί νωρίτερα. Δεν το ξέρω με βεβαιότητα, αλλά τα ποσοστά και η προοπτική μου για την επιχείρησή μας, μου λέει ότι θα βοηθούσε αρκετά κάποιον που εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε ανοδική πορεία. Δεν ξέραμε ότι η καριέρα του Steve Austin θα μειωνόταν. Δεν ξέραμε ότι ο Rock θα έφευγε για να γίνει μεγάλος σταρ του κινηματογράφου. Θα είχα βοηθήσει έναν από αυτούς, και θα ήταν το σωστό πράγμα να κάνω», είπε ο Undertaker όταν ρωτήθηκε αν η ανανέωση του χαρακτήρα του βοήθησε να διατηρηθεί ζωντανό το Σερί του.

Πριν από την αλλαγή χαρακτήρα, ο Taker ήταν 8-0 στη WrestleMania. Το ίδιο το Σερί δεν θα είχε τη δόξα που απέκτησε μέχρι τη στιγμή που ο Taker νίκησε τον Ric Flair στη WrestleMania X8 για να κάνει το 10-0.

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

NXT 14/11/23 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο REY MYSTERIO

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.


Tags