WWE+ 19/2/24 - 25/2/24

WrestleManiac

 


Αρκετά γεμάτη η εβδομάδα που μας πέρασε και εβδομαδιαία σόου αλλά και PLE στην Αυστραλία το οποίο παρακολουθήσαμε ζωντανά σε νορμάλ ώρα στη χώρα μας! Ας δούμε ποιά ήταν τα θετικά από όσα είδαμε τις τελευταίες 7 ημέρες.


RAW 19/2/24



- Το ματς με το οποίο άνοιξε το RAW ήταν από γεμάτο συναίσθημα. Ο McIntyre έχει βρει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο ως performer και αποδίδει τα μέγιστα μέσα στο ρινγκ!

- Η επιστροφή στο ρινγκ της Raquel Rodriguez είναι από τα πιο ευχάριστα γεγονότα που συνέβησαν, μιας και η κοπέλα αντιμετωπίζει ακόμα (και κανείς δεν ξέρει για πόσο διάστημα) ένα θέμα υγείας αυτοάνοσης φύσης. Να είναι πάντα καλά της ευχόμαστε!

- Ο Gunther δε χρειαζόταν τη βοήθεια του Jimmy Uso για να πάρει νίκη από τον Jey, αλλά έπρεπε να ξεκινήσουμε το χτίσιμο για ένα ματς στη WrestleMania μεταξύ των δύο αδερφών. Και θέλουμε πολύ να το δούμε!


NXT 20/2/24



- Τα αποτελέσματα τα γνωρίζαμε από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά απολαύσαμε το επεισόδιο όπως και κάθε Τρίτη.

- Η Roxanne Perez ψάχνει να βρει τη heel πλευρά της και σιγά σιγά βγάζει ένα καλό αποτέλεσμα. Συνέχισε έτσι!

- Το ματς της βραδιάς ήταν εκείνο μεταξύ των Chase U και των Axiom και Frazer! Οι δύο "ιπτάμενοι" είναι σκέτη απόλαυση μέσα στο ρινγκ!

- Το NXT χτίζει την Lash Legend ως το επόμενο θηρίο της γυναικείας division. Και καλά κάνει...!


SMACKDOWN 23/2/23



- Η Tiffany Stratton είναι λες και έχει έναν πύραυλο δεμένο στην πλάτη της και είναι σε πορεία προς τα αστέρια κυριολεκτικά. Μήπως βλέπουμε την επόμενη WrestleMania main eventer και δεν το ξέρουμε;

- Δεν είχα την τύχη να παρακολουθήσω τους Authors Of Pain στο NXT όταν ξεκίνησαν και τώρα που τους βλέπω μου αρέσει που θυμίζουν λίγο από Legion Of Doom και Demolition.


ELIMINATION CHAMBER: PERTH



- Από την αρχή ως το τέλος αυτού του PLE ένιωθα λες και βρίσκομαι στο Περθ και η αιτία ήταν ο κόσμος εκεί! Η ενέργεια του περνούσε μέσα από τον δέκτη της τηλεόρασης και μου μετέφερε το συναίσθημα στο έπακρο! Μπράβο Αυστραλία!

- Η λατρεία μου ξεχώρισε από όλες τις γυναίκες μέσα στο Elimination Chamber και ήμουν κι εγώ ένας από εκείνους που φώναζε "bullshit" όταν αποκλείστηκε. It's Tiffy Time bitches κι ας μη σας αρέσει!

- Για να δούμε αν ο Drew McIntyre με αυτή του τη νίκη θα έχει το WrestleMania moment μπροστά σε κόσμο που τόσο ποθεί! Εγώ προσωπικά θέλω να τον δω να σηκώνει ζώνη μέσα στη Φιλαδέλφεια.

- Rhea "Bloody" Ripley και τα μυαλά (και κάτι άλλο) στα κάγκελα! Όσο κι αν δεν τη βοήθησε η Nia Jax, εκείνη ανταπεξήλθε των συνθηκών και χάρισε στο κοινό της χώρας της και σε όλους μας κάτι μοναδικό!

Tags