ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ WWE ΓΙΑ ΤΟ ELIMINATION CHAMBER

WrestleManiac

 


Ένας σημαντικός αγώνας είχε προγραμματιστεί για το Elimination Chamber PLE, αλλά τελικά ακυρώθηκε.

Ο Bronson Reed έχασε το σόου λόγω της γέννησης του παιδιού του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Triple H που ήταν στο πλευρό του. Ωστόσο, το Fightful Select αναφέρει ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ο Αυστραλός στο σόου.

Σύμφωνα με το Fightful Select, ο Reed ήταν αρχικά προγραμματισμένος να αντιμετωπίσει τον World Heavyweight Champion Seth Rollins στο PLE. Είχε αφεθεί υπονοούμενο για κάτι τέτοιο σε μερικά από τα promo του Reed, όταν δήλωσε ότι ήθελε να νικήσει έναν Πρωταθλητή εκεί που δεν το περιμένει.

Η ιδέα για τον αγώνα είχε επίσης υποννοηθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Reed στο 6iX Perth:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ελπίζω ότι ενδεχομένως θα είμαι μέρος του αγώνα στο Chamber και πάλι φέτος, αλλά πιέζω για μια ευκαιρία εναντίον του Seth Rollins. Θέλω μια ευκαιρία για αυτό το World Heavyweight Championship. Θέλω να είμαι ο πρώτος άνδρας Αυστραλός που θα αγωνιστεί για το World Heavyweight Championship».

Το WWE έπρεπε να αλλάξει, όμως, τα σχέδιά του επειδή ο Rollins τραυματίστηκε και έτσι ο αγώνας ακυρώθηκε.

Η γέννα της συζύγου του Reed έκανε τα πράγματα καλύτερα για εκείνον και την οικογένειά του, αλλά ο Reed λέγεται ότι ήταν πρόθυμος να δουλέψει στο σόου πριν έρθει το παιδί του στον κόσμο.

Ο Rollins τελικά εμφανίστηκε με τον Cody Rhodes στο Grayson Waller Effect και δήλωσε ότι αναμένει να πάρει το οκ για επιστροφή του στο ρινγκ σε λίγες ημέρες.

Ο Reed ανέφερε μέσω X ότι η γέννηση του παιδιού του δεν ήταν ο λόγος που έχασε το PLE. Το Fightful ανέφερε ότι ο Reed «ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να εργαστεί στο event πριν από τη γέννηση του παιδιού του, αλλά όλα κατέληξαν προς το καλύτερο για εκείνον».

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

ELIMINATION CHAMBER: PERTH 2024 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
SMACKDOWN 23/2/23 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook και  Instagram.


Tags