ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο SETH ROLLINS

WrestleManiac

 


Ο Seth Rollins υπέγραψε εκ νέου με το WWE, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώην World Heavyweight Champion θα παραμείνει στην εταιρεία για πολύ καιρό ακόμη.

Κάποιοι ανησυχούσαν για το γεγονός ότι έληγε το συμβόλαιο του Rollins με το WWE, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει με τους όρους ενός νέου συμβολαίου, σύμφωνα με τον Sean Ross Sapp του Fightful Select.

Αναφέρθηκε ότι το σκεπτικό των ανωτέρων ήταν ότι "Δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει." Η νέα συμφωνία του 37χρονου θα τον κρατήσει στην εταιρεία μέχρι τα 40 του.

Ο Seth Rollins έχασε το World Heavyweight Championship στη WrestleMania XL καθώς ο Drew McIntyre τελείωσε την κυριαρχία του των 316 ημερών. Βέβαια η χαρά του Σκωτσέζου διήρκεσε λίγο περισσότερο από πέντε λεπτά όταν ο CM Punk του επιτέθηκε, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Damian Priest να εξαργυρώσει επιτυχώς το συμβόλαιό από το Money in the Bank. Ο Rollins μετά πήρε άδεια για να αναρρώσει από μια αναγκαστική χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Πρόσφατα, το WWE εξασφάλισε επίσης τις υπογραφές των Finn Balor, Drew McIntyre και Damian Priest.

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...
WWE SPEED 1/5/24 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, στο  Instagram, στο TikTok καθώς και στο Discord.


Tags