WWE BACKLASH 2024 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

WrestleManiac

 


Η Γαλλία, αν δεν είχε μέχρι σήμερα, σίγουρα έβαλε υποψηφιότητα να φιλοξενεί ένα τουλάχιστον Premium Live Event του WWE κάθε χρόνο με την ατμόσφαιρα που χάρισε στους φιλοξενούμενους της. Το Backlash ήταν από τα πιο διασκεδαστικά σόου των τελευταίων ετών και το θέαμα που προσέφεραν όλοι οι Superstars ήταν αντάξιο εκείνου μιας WrestleMania.


Randy Orton & Kevin Owens vs. Solo Sikoa & Tama Tonga



Πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, και οι τέσσερις Superstars πιάστηκαν στα χέρια τόσο μεταξύ τους όσο και με υπεύθυνους του WWE, συμπεριλαμβανομένου και του General Manager του SmackDown, Nick Aldis, ο οποίος προσπαθούσε να διαλύσει τον καυγά. Ο απηυδισμένος Aldis αποφάσισε να πετάξει στα σκουπίδια τους κανόνες του ματς, μετατρέποντας το σε Street Fight. Το χάος επικράτησε με διάφορα όπλα όπως Kendo sticks
, κάδους απορριμμάτων, τραπέζια και ακόμη και το "σταθμό ενυδάτωσης Prime" με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν χτυπήματα και με τον Owens να περνάει τον Tonga μέσα από ένα τραπέζι, ενώ ο Sikoa σχεδόν ταυτόχρονα ισοπέδωσε τον Orton σε ένα τραπέζι με ένα Samoan Drop.

Μετά από ένα RKO στο τραπέζι των σχολιαστών και ένα brainbuster μέσα από καρέκλες, ο Orton και ο Owens έδειχναν έτοιμοι να κερδίσουν, αλλά ο αδερφός του Tonga, Tanga Loa, εμφανίστηκε για να βοηθήσει αυτή τη νέα Bloodline. Η παρέμβαση του Loa επέτρεψε στον Sikoa να ανακάμψει εγκαίρως για να κάνει ένα Urinage και ένα Samoan Spike και να κερδίσει τον αγώνα, στέλνοντας ένα μήνυμα ότι όχι μόνο οι Bloodline είναι ακόμα ισχυροί, αλλά και αυξάνονται σε αριθμό...




Bayley (C) vs. Tiffany Stratton vs. Naomi

WWE Women’s Championship



Μετά από πολλά προσβλητικά λόγια τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του Triple Threat Match, η Tiffany Stratton βρέθηκε αμέσως στο στόχαστρο της Naomi και της 
WWE Women’s Champion Bayley, με τις δυο γυναίκες να προσπαθούν συστηματικά να βγάλουν εκτός το "Κέντρο του Σύμπαντος". Η Bayley και η Naomi έστρεψαν γρήγορα την προσοχή τους η μία στην άλλη με τη Stratton να αργεί να ξαναμπεί στο ματς, αλλά όταν το έκανε η ορμή που είχε ισοπέδωσε τη Naomi. Η δράση εντάθηκε με κάθε Superstar να προσπαθεί να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν επιτυχημένα pins και την κάτοχο του τίτλου να πετυχαίνει ακόμη και το χαρακτηριστικό της elbow drop και το Bayley-to-Belly Suplex χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Stratton κατάφερε να κάνει δύο Alabama Slams στις αντιπάλους της, αλλά η προσπάθειά της για ένα διπλό Prettiest Moonsault Ever στράβωσε καθώς η Naomi και η Bayley την χτύπησαν με τη δική τους εκδοχή του 1D. Αυτή η κίνηση άφησε την Bayley και τη Naomi μόνες με την Πρωταθλήτρια να γυρίζει την απόπειρα για pin της Naomi σε ένα δικό της, εξασφαλίζοντας την πρώτη της επιτυχημένη υπεράσπιση τίτλου ως WWE Women's Champion.




Damian Priest (C) vs. “Main Event” Jey Uso

World Heavyweight Championship



Μετά από μια συναρπαστική είσοδο μέσα από το απίστευτο πλήθος στη Λυών της Γαλλίας, ο Jey Uso έπαιξε παιχνίδια μυαλού με τον 
World Heavyweight Champion, Damian Priest, γεγονός που δεν άρεσε στον El Campeón. Μετά από μια έντονη εναλλαγή χτυπημάτων μεταξύ των δύο Superstars, ο παρτενέρ του Priest στους Judgment Day, JD McDonagh, έκανε αισθητή την παρουσία του, αν και ο Πρωταθλητής τον επέπληξε, όπως ακριβώς έκανε και τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Uso δεν μπορούσε να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον Priest και για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ο Finn Bálor εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον Πρωταθλητή, επιτρέποντας στον Priest να κάνει ένα South of Heaven για να ξαναπάρει τον έλεγχο του ματς.

Ο διεκδικητής έδειξε να μην τα παρατάει, αλλά ένα Spear και ένα Uso Splash δεν είχαν αποτέλεσμα καθώς ο McDonagh έβαλε το πόδι του Priest στο κάτω σχοινί. Χωρίς άλλη επιλογή, ο Uso αναγκάστηκε να επιτεθεί στους Judgment Day, αλλά αυτή του η ενέργεια βοήθησε τον Priest να ανακάμψει και να κάνει ένα ακόμη South of Heaven και να κρατήσει τον τίτλο του. Μετά τον αγώνα, οι McDonagh και Bálor προσπάθησαν να συνεχίσουν την επίθεση τους στον Jey, αλλά τους σταμάτησε επιδεικτικά ο World Heavyweight Champion.




The Kabuki Warriors (C) vs. Bianca Belair & Jade Cargill

WWE Women’s Tag Team Championship



Το WWE έχει επίσημα νέες Women’s Tag Team 
Champions καθώς η dream team της Bianca Belair και της Jade Cargill εκθρόνισε τις Kabuki Warriors με εντυπωσιακό τρόπο. Η ταχύτητα και η χημεία των Asuka και Kairi Sane ωφέλησαν τις Πρωταθλητές από νωρίς καθώς τα χτυπήματα ακριβείας τους είχαν αποτέλεσμα απέναντι στις κατά πολύ μεγαλύτερες σε μέγεθος αντιπάλους τους.

Η απίστευτη δύναμη των Cargill και Belair επέτρεψε στο δίδυμο να ξεπεράσει κάθε είδους απειρία που είχαν ως ομάδα και να πετάξουν τις Kabuki Warriors σα σακιά πατάτες με σχετική ευκολία. Ένα Insane Elbow παραλίγο να δώσει τη νίκη στις Πρωταθλήτριες, αλλά η Cargill ανασκουμπώθηκε και εκτέλεσε ένα τέλειο Jaded στην Sane ενώ η Belair έκανε ένα K.O.D. στην Asuka, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή ως WWE Women's Tag Team Champions.




Cody Rhodes (C) vs. AJ Styles

Undisputed WWE Championship



Υπήρχε μια αίσθηση πραγματικής μάχης μπροστά στο θορυβώδες κοινό της Λυών καθώς ο Cody Rhodes υπερασπίστηκε το Undisputed 
WWE Championship ενάντια στον AJ Styles. Ο American Nightmare είχε τον κόσμο με το μέρος του καθώς επευφημούσαν για κάθε του κίνηση, αλλά ο Phenomenal One δεν άργησε να χρησιμοποιήσει την επιθετικότητά του και να στοχεύσει τον ώμο και την πλάτη του Rhodes. Η ανθεκτικότητα του Rhodes ξεχώρισε καθώς κατάφερε να πετύχει ένα Disaster Kick, αλλά η προσπάθειά του για ένα Cody Cutter αντιμετωπίστηκε από τον Styles γυρίζοντας τη σε ένα Death Valley Driver neckbreaker.

Αφού "έφαγε" πρώτα ένα suplex στην ποδιά του ρινγκ, ο Rhodes απάντησε χτυπώντας τον Styles με ένα powerbomb στο τραπέζι των Γάλλων σχολιαστών. Και οι δύο Superstars ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, με τον Rhodes να κάνει ένα απίστευτο Burning Hammer πριν συνεχίσει με ένα Super Cody Cutter. Το πλήθος σηκώθηκε όρθιο καθώς ο Πρωταθλητής κλειδωσε τον Styles σε θέση για ένα Cross Rhodes, το οποίο έδωσε στον American Nightmare την πρώτη του επιτυχημένη υπεράσπιση τίτλου σε έναν αγώνα που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως "Too Sweet"...




Tags