11 ρεκόρ του WWE που δύσκολα θα σπάσουν

NewsRoom

 


Κάθε άθλημα έχει τα ρεκόρ του και τους κατόχους τους οι οποίοι δίνουν άλλο αέρα στο κάθε ένα. Π.χ. στο τένις ο Roger Federer έχει κερδίσει τα περισσότερα Grand Slam, 20, αλλά είναι εφικτό οι μακροχρόνιοι αντίπαλοι του Rafael Nadal και Novak Djokovic να μπορούν να σπάσουν αυτό το ρεκόρ. Και το WWE έχει τα δικά του ρεκόρ, όμως κάποια από αυτά φαντάζουν πολύ δύσκολο να σπάσουν. Πάμε να δούμε για ποιά μιλάμε.

- Μεγαλύτερη διάρκεια τίτλου: Bruno Sammartino - 2.803 ημέρες


Κανείς δεν αγγίζει αυτό το ρεκόρ. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν πρόκειται καν να το πλησιάσει. Ακόμη και ο Hulk Hogan, ο οποίος στο αποκορύφωμα της Hulkamania υπήρξε WWE Champion για τέσσερα χρόνια, στο τέλος της καριέρας του ήταν κοντά στις 2.000 ημέρες.

- Περισσότερες νίκες σε Royal Rumble: Stone Cold Steve Austin - 3


Τρεις ενεργοί Superstars - Randy Orton, John Cena και Triple H - έχουν κερδίσει δύο φορές το Royal Rumble, αλλά βρίσκονται στο τέλος της καριέρας τους, και θα πρέπει να κερδίσουν έναν ακόμη αγώνα Royal Rumble μόνο και μόνο για να ισοφαρίσουν το ρεκόρ του Austin.

- Μεγαλύτερος συνολικά χρόνος στο Royal Rumble: Chris Jericho - 5:01:30


Ο Chris Jericho είναι ο Iron Man όλων των εποχών του Royal Rumble. Το ρεκόρ του συνολικού χρόνου των 5:01:30 έχει συγκεντρωθεί σε πάνω από 11 εμφανίσεις. Οι πλησιέστεροι ανταγωνιστές του είναι οι Triple H και Rey Mysterio, οι οποίοι είναι και οι δύο περισσότερο από μία ώρα πίσω. Ο Randy Orton, ο οποίος έχει επίσης 11 εμφανίσεις σε Rumble, είναι κοντά στις δύο ώρες πίσω με 3:18:42. Κανένας άλλος ενεργός Superstar δεν έχει φτάσει ακόμη ούτε το τρίωρο.

- Περισσότεροι αποκλεισμοί σε Royal Rumble: Kane - 44


Ο Kane είχε μια μεγάλη καριέρα κατά την οποία απέκλεισε 44 συνολικά άτομα στο Royal Rumble, χάρη εν μέρει σε έναν άλλο ρεκόρ που θα δούμε αργότερα. Οι Braun Strowman και Roman Reigns έχουν ένα εντυπωσιακό σύνολο 30 αποκλεισμών που έγιναν σε 4 και 5 εμφανίσεις σε Royal Rumble, αντίστοιχα. Με το ρυθμό που ακολουθούν, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον Kane, αλλά θα πρέπει να μείνουν σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια.

- Περισσότερες εμφανίσεις σε Royal Rumble: Kane - 19


Οι εντυπωσιακοί 44 αποκλεισμοί του Kane έχουν συγκεντρωθεί σε συνολικά 19 εμφανίσεις, κάτι που αποτελεί άλλο ένα ρεκόρ σε Rumble που πιθανότατα δεν θα σπάσει. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εταιρείας, όπως οι Kofi Kingston, Dolph Ziggler, Miz, Chris Jericho, Randy Orton, ακόμη και o Undertaker, είναι πολύ πίσω, με 11 ή 12 εμφανίσεις o καθένας.

- Περισσότερες εμφανίσεις σε αγώνα Royal Rumble: Mick Foley - 3


Αυτό είναι ένα από τα πιο περίεργα και ευχάριστα ρεκόρ στο WWE. Είναι επίσης ένα που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ. Στον αγώνα του Royal Rumble το 1998, ο Mick Foley εμφανίστηκε τρεις φορές, μία φορά για καθέναν από τους διαφορετικούς χαρακτήρες του - Mankind, Cactus Jack και Dude Love. Κανένας άλλος Superstar δεν έχει εμφανιστεί δύο φορές στον ίδιο αγώνα Royal Rumble.

- Περισσότερες συνεχόμενες νίκες σε WrestleMania: The Undertaker - 21


Για 21 χρόνια, ο Undertaker νίκησε όλους όσους αντιμετώπισε στο μεγαλύτερο σόου του WWE. Αυτό που ξεκίνησε ως μια περίεργη σύμπτωση μετατράπηκε γρήγορα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά πράγματα στην ιστορία του WWE. Κυριάρχησε στο WWE για μια δεκαετία και παρέμεινε για χρόνια έως ότου έληξε τελικά το 2014.

- Περισσότερες εμφανίσεις σε WrestleMania: The Undertaker - 26


Ο Undertaker εμφανίστηκε σε όλες εκτός από δύο WrestleManias από τη WrestleMania VII το 1991. Έχασε μόνο τη WrestleMania X του 1994 και τη WrestleMania 2000 λόγω τραυματισμών. Το επόμενο πλησιέστερο σύνολο είναι του Triple H, ο οποίος εμφανίστηκε σε 22 WrestleManias, ξεκινώντας από τη WrestleMania XII. Η μόνξ που έχασε από τότε είναι η WrestleMania 23, όπου είχε τραυματιστεί.

- Περισσότερες ήττες σε WrestleMania: Triple H - 13


Δυστυχώς για τον Triple H, κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ που είναι απίθανο να σπάσει - 13 ήττες σε WrestleMania. Πολλοί Superstars θα ήταν τυχεροί και μόνο να εμφανίζονταν σε 13 WrestleManias.

- Μεγαλύτερο σερί νικών: Asuka ~ 231 αγώνες, 914 ημέρες


Τα ρεκόρ νίκης / ήττας έχουν σημασία, ανεξάρτητα από το πόσο το WWE προσπαθεί να παρακάμψει αυτό το γεγονός. Η Asuka αγωνίστηκε σε 231 αγώνες και 914 ημέρες χωρίς να υποστεί pin ή submission, ένα σερί που κράτησε από την άφιξή της στο NXT τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι τη WrestleMania 34 τον Απρίλιο του 2018.

- Μεγαλύτερο σερί ηττών: Curt Hawkins ~ 269 αγώνες


Ο Hawkins είναι βασικά το αντίστροφο της Asuka. Πρόκειται για ένα ρεκόρ που είναι απίθανο να ξεπεραστεί από οποιονδήποτε Superstar στο μέλλον, ακόμη και από το χαμηλότερο επίπεδο των ταλέντων.

Tags