John Cena: "Δεν κουβάλησα εγώ το WWE"

WrestleManiac
 

Ο John Cena σε πρόσφατη συνέντευξη του ζητήθηκε να σχολιάσει την άποψη πως το WWE στηρίχθηκε πάνω του για πολλά χρόνια και ουσιαστικά το κουβάλησε στις πλάτες του.

Η απάντηση που έδωσε ήταν:

"Όχι, όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν το πιστεύετε, απλά παρακολουθήστε έναν αγώνα από εκείνη την εποχή. Δεν πιστεύω λοιπόν πως οφείλεται κάτι αποκλειστικά σε εμένα. Είναι μια απόλυτη ομαδική προσπάθεια. Και μισώ όταν λένε κάτι τέτοιο επειδή μειώνει την αξία πολλών ταλαντούχων ατόμων. Αλλά νομίζω ότι ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν το WWE μου ζητήσει ποτέ να κάνω κάτι, είτε πρόκειται για τηλεφωνική συνέντευξη είτε για να πάω σε μια μικρότερη πόλη για να το προωθήσω ή να πάω σε μια μεγαλύτερη σκηνή ή να πετάξω σε ολόκληρο τον κόσμο ή οτιδήποτε, εγώ θα το κάνω. Για 15 χρόνια η ζωή μου ήταν ένα θαμπό τοπίο που δεν είχε πολλά, εκτός από γαλάζιο καμβά και σχοινιά. Και μου αρέσει γι 'αυτό. Και νομίζω ότι τώρα το κοινό κατανοεί ότι ανέπτυξα ένα παρόμοιο πάθος προς την ηθοποιία. Και δεν μπορείς να είσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα επειδή το ένα μέρος θα υποφέρει ή μη σου πω καλύτερα πως, και τα δύο μέρη θα υποφέρουν.

Γι 'αυτό εκτιμώ πραγματικά τον σεβασμό από το συχνά επικριτικό WWE Universe που μου επιτρέπει να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και να δω τι ικανότητες έχω και σε αυτό το χώρο. Το εκτιμώ πραγματικά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω. Όχι μόνο για το στήσιμο ενός αγώνα Firefly Funhouse. Η πρώτη ερώτηση που θα κάνω είναι «Γιατί.; Και η επόμενη ερώτηση θα είναι «Πού πηγαίνουμε μετά από αυτό;» Και αν η απάντηση που θα λάβω είναι, «δεν ξέρουμε» και στις δύο, αυτό είναι ωραίο γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορώ να φέρω τις δικές μου ιδέες."
Tags