Charlotte Flair: «Πάντα ήθελα να μοιάσω στον Cena»

WrestleManiac

 


Η Charlotte Flair κυριαρχεί στην κατηγορία των γυναικών στο WWE εδώ και χρόνια. Η απόδοση της είναι τρομερή και το ήθος της εμπνέει τις άλλες κοπέλες. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος από αυτήν και αυτός είναι ο John Cena.

Η Flair μίλησε στο The Herd, όπου αποκάλυψε ότι ο John Cena είχε ισχυρή επιρροή πάνω της, δεδομένης της αποφασιστικοτητας του και του ήθους του πάνω στη δουλειά. Επίσης μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα Cena Vs Reigns.

«Αυτός ο αγώνας είναι μεγαλύτερος από τον Cena και τον Roman. Είναι η κόντρα μεταξύ αυτών των δύο τεράστιων Superstars και το τι σημαίνουν για τη βιομηχανία μας. Όταν πρωτοξεκίνησα, πάντα έλεγα ότι ήθελα να γίνω ο Cena της εταιρείας γιατί κανείς δεν εργάζεται τόσο σκληρά όσο ο John Cena. Έχει εργασιακή ηθική που δε συγκρίνεται. Μετά, έχετε τον Roman, το νέο πρόσωπο της εταιρείας, είναι το πρόσωπο εδώ και λίγο καιρό δηλαδή, αλλά τα καταφέρνει μόνος του και είναι ένας νέος χαρακτήρας και βλέπετε όλα αυτά τα επίπεδα του. Ο ίδιος λέει, "Ναι, υπάρχουν επίπεδα σε αυτό." Δεν υποστηρίζω απαραίτητα τον Roman ή τον Cena, υποστηρίζω το θέαμα. Είναι σαν το SummerSlam να έχει μετατραπεί σε μίνι-WrestleMania και να βλέπεις αυτούς τους δύο Superstars, και ο Cena έχει εκτοξεύσει το WWE και ο Roman το συνεχίζει. Πραγματικά είμαι εδώ για βόλτα.»

Η Flair ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι ο Cena θα γινόταν ένας τεράστιος Superstar του WWE την πρώτη φορά που τον είδε. Σοκαριστικά είπε ότι δεν θυμάται την πρώτη φορά που τον είδε, αλλά γρήγορα έγινε φανερό πως ήταν γεννημένος για να γίνει αστέρι.

«Δεν θυμάμαι απαραίτητα την πρώτη φορά που τον είδα να παλεύει ή να παρατηρήσω ότι ήταν σταρ, αλλά όταν τον βλέπεις να μιλάει στην τηλεόραση του WWE, δεν μπορείς να αρνηθείς την αγάπη και το πάθος και τον σεβασμό του για αυτή την επιχείρηση και τι σημαίνουν οι φανς για αυτόν. Δεν μπορείς να το προσποιηθείς αυτό. Όταν μιλάει, πιστεύεις κάθε λέξη που λέει. Αυτό, για μένα, είναι που με τράβηξε κοντά του. Αποπνέει αυτό που λέει. Ο Roman αποπνέει αυτοπεποίθηση, αλλά όταν μιλάει ο Cena, κυριολεκτικά ρουφάς κάθε λέξη που λέει.»

Charlotte Flair και John Cena θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά το βράδυ του Σαββάτου στο SummerSlam καθώς η Flair διεκδικεί το RAW Women's Championship απέναντι στις Rhea Ripley και Nikki A.S.H. και ο Cena πάει για το 17ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του διεκδικώντας το Universal Championship από τον Roman Reigns.

(πηγή: Ringside News)

Tags