Ο John Cena αποχαιρετά το WWE Universe

WrestleManiac

 


Ο John Cena επέστρεψε στο Money In The Bank τον Ιούλιο και έθεσε ως στόχο του το Universal Championship του Roman Reigns. Ο Cena δεν κατάφερε να νικήσει τον Reigns για τον τίτλο στο SummerSlam, αλλά παρουσίασε ένα καινούριο ενδιαφέρον μπλουζάκι που απεικονίζει τα 16 πρωταθλήματα του. Τώρα φαίνεται ότι ο χρόνος του John Cena στο WWE έχει τελειώσει.

Ο John Cena έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά WWE Superstars, συμπεριλαμβανομένων της RAW Women's Champion Charlotte Flair. Πολλοί φανς ήταν χαρούμενοι που είδαν τον Cena να επιστρέφει για άλλη μια φορά στην εταιρεία.

Το αποκορύφωμα της διαμάχης του με τον Roman Reigns ήταν σίγουρα η έντονη λεκτική μάχη πριν από μερικές εβδομάδες στο Smackdown, το οποίο ο Vince McMahon λάτρεψε πραγματικά.

Ο John Cena έγραψε στο Twitter και ευχαρίστησε το WWE Universe που του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει και να παλέψει για τους φανς. Τελείωσε λέγοντας ότι θα τους ξαναδεί σύντομα.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμων είμαι που το WWE Universe μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω και να παλέψω. Ευχαριστώ το προσωπικό, τους Superstars και κυρίως τους φανς που μου χάρισαν ένα αξέχαστο καλοκαίρι στο «σπίτι» με την «οικογένειά» μου. Το ταξίδι με απομακρύνει τώρα, αλλά θα σας ξαναδώ σύντομα.»

Ο John Cena αναμένεται να εμφανιστεί στο επεισόδιο της 10ης Σεπτεμβρίου του Smackdown στο Madison Square Garden, αλλά δεν θα μείνει μετά από αυτό λόγω των υποχρεώσεών του με το Χόλιγουντ.

(πηγή: Ringside News)

Tags