WWE Championship: The Greatest Title in Sports Entertainment

NewsRoom

 


Το WWE και η εκδόσεις Hero Collector ανακοίνωσαν το νέο βιβλίο «WWE Championship: The Greatest Title in Sports Entertainment».

Το πολυτελές, μεγάλου μεγέθους βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο έχει διαστάσεις 28X31 εκατοστά και περιλαμβάνει 320 σελίδες.

Παρακάτω θα δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου, μια σελίδα που αφορά τον WWE Hall of Famer Iron Sheik, μαζί με την πλήρη σύνοψη και πληροφορίες για τον συγγραφέα. Να σημειωθεί ότι η σύνοψη γράφτηκε πριν ο Big E κερδίσει τον τίτλο από τον Bobby Lashley.

Ένα πολυτελές βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο γεμάτο φωτογραφίες, που αφηγείται την ιστορία του WWE Championship από τον Buddy Rogers το 1963 μέχρι τον σημερινό πρωταθλητή Bobby Lashley!

Buddy Rogers, Bruno Sammartino, Hulk Hogan, Andre the Giant, Rick Flair, "Stone Cold" Steve Austin, The Rock, Triple H, John Cena, Randy Orton, Drew McIntyre και Bobby Lashley είναι μόνο μερικοί από τους 50 και πλέον Superstars που έκαναν bodyslam στους αντιπάλους τους, ενθουσίασαν αμέτρητα εκατομμύρια φανς της πάλης και σήκωσαν τη ζώνη του WWE Championship θριαμβεύοντας στη θρυλική 60χρονη ιστορία του WWE. Και τώρα, αναμειγνύοντας τα πάντα, από το Spinebuster και το Lionsault μέχρι το Stomach Claw και το Rock Bottom, το WWE Championship: The Greatest Title in Sports Entertainment μπαίνει στο ρινγκ για τους φανς του WWE, εξερευνώντας το WWE Championship μέσω των αγαπημένων παλαιστών του και των επικών μαχών στο ρινγκ.

Εκατοντάδες φωτογραφίες δράσης και πορτρέτα απαθανατίζουν τις πιο αξέχαστες στιγμές και προσωπικότητες στην ιστορία του WWE. Μεταξύ των σπουδαιότερων αγώνων που θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου είναι:

– Η απόλυτη πρόκληση της WrestleMania VI μεταξύ του Hulk Hogan και του Ultimate Warrior

– Ο Iron Man αγώνας των Shawn Michaels και Bret Hart’s στη WrestleMania XII

– Το διάσημο Slam του Hulk Hogan στον André the Giant στη WrestleMania 3.

– Το Street Fight των Triple H και Cactus Jack στο Royal Rumble 2000.

Ο συγγραφέας Jeremy Brown ρίχνει μια «ωμή» ματιά στο WWE Championship, αναλύοντας κάθε εποχή του WWE με χρονολογική σειρά:

– Πρώιμα Χρόνια – 1967-1980

– Η Χρυσή Εποχή – Δεκαετία 1980 έως αρχές δεκαετίας 1990

– Νέα Γενιά – Αρχές της δεκαετίας του 1980 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990

– Attitude Era – Μέσα της δεκαετίας του 1990 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000

– Reality Era – 2014 έως 2016

– Η Νέα Εποχή – 2016 έως σήμερα


Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Ο Jeremy Brown είναι συγγραφέας και συντάκτης που έχει γράψει εκτενώς για την ποπ κουλτούρα και την ψυχαγωγία, ιδιαίτερα το WWE. Ήταν αναπληρωτής συντάκτης του περιοδικού WWE και έχει επιμεληθεί μια σειρά από ειδικά περιοδικά για το WWE, συμπεριλαμβανομένου ενός τεύχους αφιερώματος για τον Roddy Piper και μιας αναδρομής για την Attitude Era. Έχει επίσης γράψει διαλόγους για τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών WWE 2K και έχει εργαστεί σε μια σειρά από βιβλία με θέμα το WWE για μικρούς αναγνώστες.

Αν θέλετε να αγοράσετε κι εσείς αυτό το βιβλίο ως δώρο για τις γιορτές το Wrestle Maniac σας προτείνει να το πάρετε από αυτό το λινκ, χωρίς όμως να φέρει κάποια ευθύνη για οτιδήποτε.



(Wrestling Inc.)


Tags