Τα πρώτα σχέδια για Bray Wyatt και WrestleMania 39

NewsRoom


Πληροφορίες που κυκλοφορούν στα σκοτεινά μονοπάτια του ίντερνετ αναφέρουν ότι το WWE σχεδιάζει να τιμήσει ιδιαίτερα τον Bray Wyatt κατά την είσοδο του στη WrestleMania 39 τον επόμενο χρόνο, με το συγκρότημα Code Orange να εκτελεί ζωντανά τη μουσική εισόδου του.

Από τότε που επέστρεψε στην εταιρεία τον περασμένο μήνα στο Extreme Rules, ο 35χρονος Superstar χρησιμοποιεί νέα μουσική εισόδου και έχει παρουσιάσει μια νέα μορφή της περσόνας του.

Σύμφωνα με το Xero News, το WWE ελπίζει να κλείσει τους Code Orange για να ερμηνεύσουν το νέο τραγούδι εισόδου του Bray «Shatter», ζωντανά στο SoFi Stadium τον επόμενο Απρίλιο στη WrestleMania.

"Μια πηγή μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν σχέδια ώστε οι Code Orange να παίξουν το Shatter στη WrestleMania 39 για τον Bray Wyatt.", έγραψαν.

Πάντως από τότε που επέστρεψε στο WWE, ο Wyatt δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, ωστόσο, επειδή είναι ένας οπαδούς του μυστηρίου, ο Bray είναι πολύ πιθανό να κρατήσει τους φανς αρκετό διάστημα μέχρι να τον δουν ξανά σε δράση. Ακούγονται πάντως φήμες μέχρι και για αγώνα μεταξύ Bray Wyatt και LA Knight στο Survivor Series του Σαββάτου. Είδωμεν...

Πηγή: SportsKeeda.com


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Γιατί δε βλέπουμε τη Rhea Ripley να παλεύει;
Οι Judgment Day κατέστρεψαν την Ημέρα των Ευχαριστιών για την οικογένεια Mysterio

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags