Batista: "Οφείλω τα πάντα στη νίκη μου στη WrestleMania 21"

WrestleManiac

 


Ο Batista (Dave Bautista) κατέκτησε το πρώτο του WWE Championship στη WrestleMania 21 νικώντας τον Triple H στο main event του σόου.

Γιορτάζοντας τα 54α γενέθλια του στις 18 Ιανουαρίου, ο Batista μέσα από το Instagram ξαναείδε το τέλος του αγώνα του στη WrestleMania 21 και εξήγησε το πώς τον βοήθησε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

"WrestleMania 21, αυτό είναι το τέλος του αγώνα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό συνέβη τόσο γρήγορα από τότε που ήμουν απλά ένας τύπος στα παρασκήνια που ποτέ δεν είχαν μεγάλα σχέδια για εμένα στο να γίνω ο κορυφαίος τύπος στην εταιρεία μέχρι εκείνη τη στιγμή που είμαι το μεγάλο όνομα, είμαι ο τύπος που κρατά τη ζώνη. Αυτό φέρνει και μεγάλη ευθύνη. Ήμουν τόσο απροετοίμαστος. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό που ερχόταν. Ο Triple H ήταν ο μέντορας μου, με βοήθησε όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι τότε. Απλώς έφτασε σε ένα σημείο όπου ήμουν στην κορυφή τώρα και έπρεπε να πορευτώ μόνος μου. Είχα ακόμα πολλά μαθήματα μετά από αυτό. Βούτηξα στα βαθιά. Δεν το σχεδίαζα αυτό. Βλέποντας το μου προκαλεί συγκίνηση. Απλώς δεν το σχεδίαζα ποτέ όλο αυτό. Όταν πάλευα, ήμουν απλά χαρούμενος που είχα μια δουλειά και πάντα σκεφτόμουν ότι μπορεί να χάσω τη δουλειά μου οποιαδήποτε μέρα. Το να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ. Πάντα μου έλεγαν, "Γιατί θέλεις να βρίσκεσαι εκεί αν δεν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής;" Ήμουν ικανοποιημένος και μόνο που είχα μια δουλειά. Ήθελα απλώς να βγάλω τα προς το ζην, να μπορώ να συντηρώ την οικογένεια μου. Το να είμαι Πρωταθλητής και να είμαι στην κορυφή της εταιρείας ήταν κάτι που ήταν πέρα από τα όνειρα μου. Εγώ πάντα κάνω μικρά βήματα. Ανακαλύπτω πράγματα σχεδόν τυχαία και μετά κυνηγάω μόλις ανακαλύψω ότι αγαπώ κάτι πραγματικά. Επενδύω τα πάντα σε αυτό, φοράω παρωπίδες και μερικές φορές καταλήγει να είναι λάθος. Έχω θυσιάσει κάποια πράγματα εξαιτίας αυτού , αλλά η ζωή μου είναι αυτό που είναι εξαιτίας αυτού. Και είναι σουρεαλιστικό, να το παρακολουθώ τώρα", είπε.

Ο Batista έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στη WrestleMania 35, χάνοντας από τον Triple H.

Πηγή: Fightful.com


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 



Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags