Έρχεται το WWE 2K23

NewsRoom

 

Το WWE 2K22 ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στο franchise του WWE 2K καθώς έκανε μια νέα αρχή για τη σειρά. Τα νέα για αυτό το παιχνίδι είχαν ξεκινήσει στην αρχή της περσινής χρονιάς και φέτος η WWE Games συνεχίζει σε αυτό το μοτίβο.

Ο Mike Straw του Insider Gaming ανέφερε ότι η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού θα συμβεί την ίδια μέρα με το Royal Rumble, στις 28 Ιανουαρίου 2023.


Η είδηση σημειώνει ότι εκείνη την ημέρα θα έχουμε διαθέσιμο βίντεο από το gameplay του παιχνιδιού το οποίο θα περιλαμβάνει "επιλεγμένες" περιόδους από το mode του φετινού Showcase και θα μας δώσει μια ματιά σε ένα νέο mode.


Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν μέχρι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023. Το παιχνίδι φέρεται να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.


Πηγή: SESCoops.com


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Ο Cody Rhodes ετοιμάζεται για την επιστροφή του: Με ποιούς προπονείται
Raw XXX: Ποίοι Legends επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν στη Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags