Cody Rhodes: Ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το WWE

NewsRoom

 


Ο Cody Rhodes υπέγραψε για πρώτη φορά με το WWE το 2006 και εντάχθηκε στο αναπτυξιακό τους brand, το Ohio Valley Wrestling όπου γρήγορα έγινε το μεγάλο όνομά του, κερδίζοντας το OVW Heavyweight Championship περίπου ένα χρόνο μετά τον πρώτο του αγώνα.

Τον Ιούλιο του 2007 κλήθηκε στο βασικό ρόστερ και σύντομα άρχισε να ανεβαίνει, κερδίζοντας πρώτα το World Tag Team Championship με τον Hardcore Holly πριν κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του συνδημιουργώντας τους Legacy με τους Ted DiBiase Jr και Randy Orton.


Ως μέρος των Legacy, βοήθησε τον Orton στην κόντρα του με τον Triple H. Η φατρία διαλύθηκε το 2010 με τους Rhodes και DiBiase να στρέφονται εναντίον του Orton πριν τελικά ηττηθούν από τον πρώην μέντορά τους στη WrestleMania 26.


Στη συνέχεια, ο Rhodes μετακόμισε στο SmackDown όπου έγινε ο "Dashing" Cody Rhodes και τελικά κέρδισε το Intercontinental Championship το 2011 κρατώντας το για 236 ημέρες. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, ο Rhodes σημείωσε επιτυχία με τον Damian Sandow ως οι Rhodes Scholars και αργότερα έγινε ομάδα με τον αδερφό του Goldust.


Το 2014, ο Rhodes άρχισε να μιμείται τον αδερφό του βάφοντας το πρόσωπο του και αλλάζοντας το όνομα του σε Stardust. Αφού έγινε heel και επιτέθηκε στον Goldust, άρχισε να μοιάζει ολοένα και περισσότερο με κακό των κόμικς και φαινόταν πως είχε αρχίσει να χάνει τον δρόμο του.


Αυτή η αλλαγή αποδείχθηκε τελικά καθοριστική και οδήγησε στην αποχώρησή του το 2016.


Μιλώντας στον Logan Paul στο podcast του "Impaulsive", ο Rhodes παραδέχτηκε ότι ο Stardust ήταν ο λόγος για τον οποίο έφυγε, εξηγώντας το πόσο καλά φαινόταν να τα πηγαίνει πριν μεταμορφωθεί σε αυτόν τον χαρακτήρα.


"Ο Stardust είναι ο λόγος που έφυγα. Οπότε, η ιστορία ήταν ότι ήμουν με το WWE από τα 19 μου και είχα να ακολουθήσω μια κληρονομιά. Ήξεραν ότι ήμουν ο γιος του Dusty και αυτό μου άνοιξε την πόρτα. Και μετά το δύσκολο πράγμα του να είσαι δεύτερης ή τρίτης γενιάς παλαιστής είναι πως μόλις ανοίξουν οι πόρτες, μόλις έχεις αυτήν την ειδική μεταχείριση εδώ, οι προσδοκίες τους είναι αρκετά μεγάλες.


"Δεν ήμουν έτοιμος για αυτές τις προσδοκίες. Άργησα να τα μάθω όλα αυτά. Αλλά πραγματικά είχα ξεφύγει και ξέρετε, οι επιτυχίες είναι πιό εύκολες όταν βρίσκεσαι κάπου στη "μέση της κάρτας". Τα κατάφερνα. Κέρδισα το Intercontinental Championship! Αξιοποιούσα τις ευκαιρίες στο έπακρο."



Τώρα, ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως για τον Cody, καθώς είναι πιο κοντά από ποτέ στο να φτάσει στην κορυφή του WWE όντας νικητής του Royal Rumble του 2023, κάτι που, όπως είπε, αλλάζει τη ζωή.


"Ένιωσα πως έφτασα ακριβώς εκεί που ήθελα. Θα κέρδιζα το Money In The Bank μερικές φορές. Και αυτό άλλαξε. Κάποιες φορές ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο αληθινό μπορεί να γίνει το wrestling μερικές από αυτές τις στιγμές. Κέρδισα το αναθεματισμένο Royal Rumble! Πραγματικά δεν έχω κοιμηθεί! Αυτό είναι κάτι που σου αλλάζει τη ζωή".


Πηγή: InsideTheRopes.com


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Gameplay trailer του WWE 2K23
Γιατί έχασε το Royal Rumble ο Rey Mysterio;

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags