Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ WWE ΜΕ ΤΟΝ JOHN CENA

NewsRoom

 


Ο John Cena πρόκειται να δουλέψει ξανά με το WWE, μόνο που αυτή τη φορά ο 16 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα το κάνει μέσα στο ρινγκ. Ο Cena πρόκειται να εμφανίζεται και να είναι ο παραγωγός ενός νέου ντοκιμαντέρ του WWE για την πλατφόρμα Roku.


Μια νέα σειρά που ονομάζεται WWE: Recruits θα ακολουθεί τους αισιόδοξους νέους παλαιστές που δουλεύουν για να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους να γίνουν Superstars του WWE. Το WWE θα συνεργαστεί με τον ίδιο παραγωγό που ήταν πίσω από το American Ninja Warrior, τον Arthur Smith. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Cena θα εμφανιστεί στη σειρά μαζί με άλλα ονόματα του wrestling όπως οι Triple H, Shawn Michaels, Big E, Bianca Belair και Ric Flair. Η εκπομπή έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες γύρισε μερικά πλάνα κατά την εξέλιξη της WrestleMania 39.


Η σειρά θα παρουσιαστεί σε οκτώ επεισόδια και θα δείχνει την τρελή εκπαίδευση που περιλαμβάνεται στο να είσαι νέος στο WWE, τα σκαμπανεβάσματα και τα ταξίδια αρκετών ταλαντούχων νεαρών ανδρών και γυναικών που θέλουν να τα καταφέρουν στο WWE. Το Roku χαρακτήρισε αυτή τη σειρά μια πρόσκληση προς το κοινό στη ζωή μιας αξέχαστης ομάδας νέων που κυνηγούν το απόλυτο όνειρο τους.


Ο Cena είπε ενώ διαφήμιζε τη συμμετοχή του στο σόου: «Εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο το παρακολουθούν και το ονειρεύονται, αλλά μόνο λίγα ξεχωριστά άτομα μπορούν να γίνουν Superstars του WWE. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα φέρω το WWE: Recruits στο Roku Channel και ανυπομονώ να δώσω στους θεατές μια αποκλειστική ματιά για το πώς το WWE μετατρέπει τα όνειρα των ταλαντούχων νέων σε πραγματικότητα.»


Πηγή: TheSportster.com


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

ΤΟ ΚΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚ...Ε; - Q&A #3
ΡΕΚΟΡ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ WWE

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags