ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ WWE ΓΙΑ LA KNIGHT

WrestleManiac

 


Το PLE του Money In The Bank έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 1 Ιουλίου και προφανώς, τα σχέδιά του WWE για την προώθηση ορισμένων παλαιστών παραμένουν αμετάβλητα.

Μέχρι στιγμής, οι Ricochet και Shinsuke Nakamura έχουν προκριθεί στον αγώνα των ανδρών και το βράδυ της Παρασκευής θα μάθουμε αν οι LA Knight ή Montez Ford θα είναι οι επόμενοι που θα προκριθούν.

Το Better Wrestling Experience, ο λογαριασμός που μεταφέρει αποκλειστικές ειδήσεις του WWE στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι ο LA Knight εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για να κερδίσει τον αγώνα του Money In The Bank. Τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν, αλλά το όνομα του Knight βρισκόταν στη λίστα των ονομάτων που θα έπαιρναν push μετά τη WrestleMania.

Ο Knight λαμβάνει εξαιρετικές αντιδράσεις από τον κόσμο και στα τηλεοπτικά αλλά και στα ζωντανά σόου και η διοίκηση είναι πολύ εντυπωσιασμένη με τη δουλειά του. Ο Triple H ασχολήθηκε προσωπικά, επίσης, για να τον απομακρύνει από τον χαρακτήρα του Max Dupri που του δόθηκε όταν έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο SmackDown, καθώς ήθελε να επιστρέψει στον χαρακτήρα που είχε κατά τη διάρκεια των ημερών του στο NXT.

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Ο SETH ROLLINS ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ AJ STYLES
UNDERTAKER: «ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!»

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags