ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ BO DALLAS

WrestleManiac

 


Τα μέλη της φημολογούμενης νέας φατριάς που έρχεται στο WWE αποκαλύφθηκαν. 

Το τελευταίο διάστημα, όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα, εμφανίζονται QR codes την ώρα του τηλεοπτικού προγράμματος του WWE, παρόμοια με εκείνα του «White Rabbit» που οδήγησαν στην επιστροφή του Bray Wyatt στην εταιρεία στο Extreme Rules του 2022. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του PWInsider, τα QR codes προετοιμάζουν την άφιξη ενός γκρουπ ατόμων που θα αποτελείται από τους Bo Dallas, Dexter Lumis, Joe Gacy, Erik Rowan και Nikki Cross. 

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα μέλη της ομάδας θα υιοθετήσουν νέες περσόνες ως μέρος του σεναρίου. 

Τον περασμένο μήνα, ο Rowan ακύρωσε πολλές εμφανίσεις του σε ανεξάρτητα promotions λόγω "νέων υποχρεώσεων", γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στο WWE, πράγμα το οποίο και έγινε. Ο Rowan ήταν μέρος των περικοπών στο ρόστερ που έκανε το WWE τον Απρίλιο του 2020. 

Ο Gacy έχει συμμετάσχει σε house shows του NXT τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν τον έχουμε δει στο NXT από τότε που κέρδισε τον Shawn Spears στο Stand & Deliver Kickoff Show. Το Σάββατο, ο Gacy έγραψε στο X: «Πού βρίσκομαι;».

Ο Dexter Lumis δεν έχει εμφανιστεί στο WWE εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Η Nikki Cross έχει να παλέψει από τον Νοέμβριο. 

Ο Dallas εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ Becoming Immortal για τον Bray Wyatt που προβλήθηκε στο Peacock νωρίτερα φέτος. 

«Η φωτιά και η αγάπη μου για τη δουλειά πρέπει να καίει πιο έντονα από ποτέ, γιατί μου έδωσε τη δύναμη και το πάθος να θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά του», δήλωσε ο Dallas στο ντοκιμαντές. Έχει συμβόλαιο με το WWE από το 2022.

Σε μια σκηνή μετά το τέλος του Becoming Immortal εμφανίζεται η σιλουέτα κάποιου, πιθανότατα του Dallas, ντυμένου ως Uncle Howdy μπροστά από ένα φανάρι, ενώ ακούγεται μια φωνή να λέει: «Run».


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

WWE+ 29/4/24 - 5/5/24
KING AND QUEEN OF THE RING: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, στο  Instagram, στο TikTok καθώς και στο Discord.


Tags