WWE+ 29/4/24 - 5/5/24

WrestleManiac

 


Μεγάλη Εβδομάδα για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, μεγάλη εβδομάδα και για εμάς τους WWE φανς! Ξεκινήσαμε δυναμικά με το RAW της Δευτέρας και ολοκληρώσαμε με ένα πραγματικά καταπληκτικό Backlash το βράδυ του Σαββάτου! Για πάμε να δούμε τα θετικά, λοιπόν, της (Μεγάλης) εβδομάδας που πέρασε.


RAW 29/4/24



- Δεύτερη μέρα του Draft και χωρίς να έχουμε κάτι συνταρακτικό, κρατάμε την άνοδο τριών ονομάτων από το NXT στο βασικό ρόστερ. Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε!

- Χαιρόμαστε αρκετά που βλέπουμε συχνά-πυκνά τη Stephanie McMahon να εμφανίζεται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE, μετά από το σκάνδαλο με τον πατέρα της.

- Ρε φίλε (αναγνώστη)... Δεν έχει υπάρξει φορά που θα εμφανιστεί ο Logan Paul στην τηλεόραση και δε θα απολαύσω αυτό το έμφυτο χαρακτηριστικό που έχει και στη δουλειά αυτή είναι το Α και το Ω. Αυτό που λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, charisma. Το παλικάρι έχει όλο το πακέτο και δε βαριέμαι να το επαναλαμβάνω!

- Άλλος ένας που είναι απολαυστικός (και χαίρομαι που δείχνει αλλαγμένος) είναι ο CM Punk. Και έχει βρει το ταίρι του στον Drew McIntyre. Οι δυό τους μας χάρισαν ένα απολαυστικό promo.


NXT 30/4/24



- Ζούμε πια στην Trick Willy Era στο NXT και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα θετικό και ευχάριστο γεγονός!

- Εξαιρετικός και ο θηριώδης Oba Femi που μας δείχνει ότι ανήκει στα μεγάλα σαλόνια!

- Το ταλέντο της ξεδιπλώνει βδομάδα με τη βδομάδα και η Thea Hail, για την οποία μιλούν με τα καλύτερα λόγια μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας αυτής.

- Το πρώτο γυναικείο Underground Match ήταν εξαιρετικό και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Μέχρι και η Natalya τα πήγε καλά. Αλλά η Valerie Loure... εμμμ η Lola Vice, έδειξε να βρίσκεται στο στοιχείο της!


SMACKDOWN 3/5/24



- Είχα αρκετό καιρό να απολαύσω γυναικείο ματς και μάλιστα με 8 γυναίκες! Η χημεία των δύο ομάδων, η ροή των κινήσεων, οι συνδυασμοί μεταξύ τους... Τι να ξεχωρίσω; Ήταν απολαυστικές οι Bayley, Bianca Belair, Jade Cargill, Naomi, Tiffany Stratton, Dakota Kai, Kairi Sane και Asuka!

- Έρχεται σιγά σιγά το ματς μεταξύ Bayley και Bianca Belair και ανυπομονούμε!

- Βγάζουμε το καπέλο (χωρίς να το έχει ανάγκη) στον Paul Heyman για τις ερμηνείες του! Όχι δαχτυλίδι Hall Of Fame αλλά Όσκαρ πρέπει να του δώσουν!


WWE BACKLASH 2024



- Βραβείο καλύτερων φανς πρέπει να δοθεί σε εκείνους που γέμισαν την LDLC Arena στη Λυών το Σάββατο που μας πέρασε! Το καλύτερο κοινό ever!

- Από τη στιγμή που το πρώτο ματς έγινε Street Fight ξεκίνησε ο χαμός. Δεν περίμενα να τα πάνε καλά οι "νέοι" Sikoa και Tonga αλλά μαζί με τους βετεράνους Orton και Owens μας χάρισαν πολύ δυνατές στιγμές!

- Η αγαπημένη μου Tiffany Stratton συνέχισε να επιβεβαιώνει όσους πίστεψαν σε αυτήν και την έφεραν στο βασικό ρόστερ. Κι ας μην πήρε τη ζώνη, το μέλλον της ανήκει και θα τολμήσω να πω ότι θα τη δούμε σε κανονικό main event σε κάποια WrestleMania.

- Παρόλο που κατά τη διάρκεια του ματς η συνεννόηση μεταξύ Bianca Belair και Jade Cargill κάπου χάθηκε, ευτυχώς τα σοκολατένια κορίτσια το βρήκαν και τελείωσαν πολύ καλά το ματς παίρνοντας και τις ζώνες!

- Το main event ενώ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ως ματς, έγινε ξεχωριστό λόγω του κόσμου της Λυών που ήταν ξεσηκωτικός σε όλη τη διάρκεια!


Φίλιππος "WrestleManiac" Μιχαηλίδης

Tags