SMACKDOWN 3/5/24 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

WrestleManiac

 


Κυριολεκτικα απομένουν λίγες ώρες πριν από το πρώτο Premium Live Event στη Λυών της Γαλλίας και το SmackDown που έγινε στο ίδιο γήπεδο με το Backlash, που θα δούμε απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδος, έβαλε τα τελευταία κομμάτια στο παζλ.


Bayley, Bianca Belair, Jade Cargill & Naomi vs. Tiffany Stratton, Dakota Kai, Kairi Sane & Asuka



Ένας καταιγισμός επιθέσεων κορυφώθηκε με την Bianca Belair να χτυπά την Dakota Kai με το K.O.D. και να παίρνει τη νίκη για την ομάδα της. Αν και τα προβλήματα μεταξύ της EST και της Bayley ήταν αρκετά εμφανή, το ματς ήταν ένας συναρπαστικός πρόλογος για τους αγώνες για το WWE Women's 
Championship και WWE Women's Tag Team Championship στο Backlash.




*Στα αποδυτήρια η Bianca Belair συνέχισε να εκφράζει την ενόχληση της προς το πρόσωπο της Bayley, παρόλο που εκείνη δείχνει μετανιωμένη για τις πράξεις της όταν ήταν ακόμα μέλος των Damage CTRL.

Στο γραφείο του GM του SmackDown, Nick Aldis, ο Carmelo Hayes ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο King Of The Ring και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Bobby Lashley, δείχνοντας του ασέβεια.


New Catch Republic vs. Authors Of Pain



Η παρέμβαση της Scarlett προς το τέλος του ματς επέτρεψε στον Karrion Kross να ισοπεδώσει τον Tyler Bate στο πλάι του ρινγκ και άνοιξε το δρόμο για τους Akam και Rezar για να πάρουν την... αμφιλεγόμενη νίκη επί του Pete Dunne.




*Στο γραφείο του Nick Aldis ο Paul Heyman προσπάθησε να πείσει τον GM να ακυρώσει το Tag Team Match των Solo Sikoa και Tama Tonga με τους Randy Orton και Kevin Owens, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Heyman είπε πως θα προσπαθήσει να πείσει εκείνος τους Orton και Owens αργότερα στο R-KO Show. Πάνω στη σύγχυση του, όμως, αποκάλυψε κατά λάθος πως δεν έχει μιλήσει με τον Roman Reigns από τη WrestleMania...



Έφτασε η ώρα για το πρώτο R-KO Show και ενώ ο Owens δεν ήθελε κανένα καλεσμένο και προτιμούσε να κάνει παιχνίδι με τον κόσμο της Λυών (που πραγματικά ήταν απίστευτος!), είπε πως ο καλεσμένος τους ζήτησε ο ίδιος να εμφανιστεί γιατί ήθελε να πει κάτι. Έτσι κάλεσαν τον Paul Heyman να έρθει. Ο Heyman, όπως είχε αναφέρει ήδη στον Aldis, προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στους Orton και Owens. Μάταια όμως. Όταν ο Orton ρώτησε τον Heyman ποιός είναι πραγματικά ο Tribal Chief, ο Wise Man των Bloodline δεν πρόλαβε να δώσει σαφή απάντηση γιατί οι Sikoa και Tonga επιτέθηκαν στους Orton και Owens.




LA Knight vs. Angel Garza



Με όλη τη Λυών να τον υποστηρίζει, ο LA Knight νίκησε τον Angel με το BFT, σε ένα αδιάφορο ματς. Μετά το τέλος του ματς ο Knight δήλωσε πως θα είναι μέσα στο τουρνουά του King of the Ring, με τον Santos Escobar να τον διακόπτει δηλώνοντας τη συμμετοχή του κι εκείνος.





*Στα παρασκήνια, ο Carlito εξήγησε σε συνέντευξη πως επιτέθηκε στον Dragon Lee πριν από τη WrestleMania γιατί περίμενε να έχει εκείνος το δικό του WrestleMania Moment. Ο Lee εμφανίστηκε από το πουθενά και επιτέθηκε στον Carlito.




A-Town Down Under (C) vs. The Street Profits

WWE Tag Team Championship Match



Προσπαθώντας να δει αν είναι καλά ο χτυπημένος Montez Ford, ο διαιτητής δεν είδε τον Grayson Waller να χτυπά τον Angelo Dawkins με το Flatliner την ώρα που προσπαθούσε να κάνει το pin στον Austin Theory. Αυτό επέτρεψε στους A-Town Down Under να κλέψουν τη νίκη και να κρατήσουν τους τίτλους του.





Και κλείνουμε τη βραδιά μας με τη συνάντηση των δύο αντιπάλων για το Undisputed WWE Championship. AJ Styles και Cody Rhodes αντάλλαξαν λόγια φιλοφρόνησης, όμως ο Styles δεν ήταν εκεί για να δείξει το καλό του πρόσωπο. Παρόλο που ο Rhodes βρίσκει την αναμέτρηση τους "Too Sweet" και έκανε τη χειρονομία με φιλικές διαθέσεις προς τον Styles, ο Phenomenal του απάντησε με ένα χαστούκι, δείχνοντας πως δεν πάει για να παίξει στο Backlash.




*Το επεισόδιο τελείωσε με την κάμερα να μας δείχνει πως στα παρασκήνια ο καυγάς μεταξύ Randy Orton, Kevin Owens, Solo Sikoa και Tama Tonga συνεχιζόταν με αρκετή ένταση.


Τα εβδομαδιαία σόου, τα Premium Live Events αλλά και αρκετά ντοκιμαντέρ και ιστορικά Pay Per Views του WWE προβάλλονται πια αποκλειστικά και στην Ελλάδα μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή τώρα πατώντας στο ANT1+.

Tags