THE GRAVEYARD PIT - BACKLASH 2024

WrestleManiac

 


Ονειρεμένο θα είναι το Σαββατόβραδο για τους λάτρεις του WWE, αφού δεν χρειάζεται να ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο event. Το Backlash διεξάγεται στην Ευρώπη, οπότε η ώρα έναρξης είναι φυσιολογική για τα δικά μας δεδομένα (20:00) και μπορούμε να το απολαύσουμε Live, χωρίς να σκεφτόμαστε το πρωινό ξύπνημα. Πάμε όμως τώρα στις προβλέψεις, που κατά τη γνώμη του Κυριάκου Καψή τουλάχιστον, δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική, καθώς το κοινό της Λυών, αν κρίνουμε από το SmackDown της Παρασκευής, είναι ΚΑΥΤΟ!


*Θυμίζουμε πως μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά και on demand το Backlash μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.




The Bloodline (Tama Tonga & Solo Sikoa) vs. Kevin Owens & Randy Orton




WrestleManiac: Στα Live Shows στην Ευρώπη το WWE δοκιμάζει το δίδυμο Tonga - Sikoa αλλά χάνουν. Εδώ, όμως, ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν τη νίκη γιατί δεν υπάρχει κανένας σεναριακός λόγος για να χάσουν από τους R-KO!

Καψής: Έχω την εντύπωση πως το WWE θέλει δυνατούς τους Tama Tonga και Solo Sikoa, οπότε, εύκολα ή δύσκολα στο τέλος θα πανηγυρίσουν. Η Bloodline θα κρίνει πολλά στη συνέχεια των shows και κατά την ταπεινή μου άποψη θα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού από πίσω της κρύβονται ο Rock, o Roman Reigns και ο Paul Heyman.



WWE Women's Tag Team Championship

Kabuki Warriors (Asuka & Kairi Sane) (c) vs. Bianca Belair & Jade Cargill



WrestleManiac: Ήρθε η ώρα πιστεύω να φύγουν αυτές οι ζώνες από τα χέρια των Kabuki Warriors και να πάνε σε δύο κοπέλες που, επιτέλους, θα τις κάνουν relevant! Θέλουμε αυτό το babyface δίδυμο των Belair - Cargill να θριαμβεύσει πριν καταλήξει σε κόντρα μεταξύ τους. Ε;

Καψής: Στο WWE Women's Tag Team Championship υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Bianca Belair και Jade Cargill θεωρητικά δεν θα συναντήσουν πρόβλημα απέναντι στις Kabuki Warriors. Λέμε θεωρητικά διότι το WWE έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει και ίσως δούμε τη μεγάλη ανατροπή. Δίκη μου εκτίμηση είναι, πως Asuka και Kairi Sane θα χάσουν τις ζώνες και η Belair με την Cargill θα ξεκινήσουν μια ανίκητη διαδρομή στη συνέχεια, μέχρι να τα «σπάσουν» και να τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους. Θα είναι εκπληκτικός ένας αγώνας ανάμεσα σε αυτές τις δυο αθλήτριες.



WWE Women's Championship

Bayley (c) vs. Tiffany Stratton vs. Naomi



WrestleManiac: Όσο και να θέλω, εγώ προσωπικά, να πάρει τη μεγάλη ζώνη η αγαπημένη μου Tiffany Stratton, εδώ η Bayley είναι ξεκάθαρο πως θα κρατήσει το WWE Women's Championship για λίγο ακόμα. Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα Nia Jax που κάπου εκεί θα παραμονεύει. Δυστυχώς... 

Καψής: Στο WWE Women's Championship, Bayley, Tiffany Stratton και Naomi θα δώσουν ένα συναρπαστικό αγώνα αλλά νομίζω πως η ζώνη δεν θα αλλάξει χέρια. Δεν επέλεξε τυχαία το WWE για πρωταθλήτρια την Bayley και σίγουρα δεν θα θέλει να βγάλει τόσο γρήγορα τη ζώνη από πάνω της. Θεωρώ πως θα γίνει ένα «μπέρδεμα» στον αγώνα μεταξύ των άλλων δυο, το οποίο θα εκμεταλλευτεί η Bayley και θα πάρει τη νίκη.



World Heavyweight Championship

Damian Priest (c) vs. Jey Uso



WrestleManiac: Όχι Jey μου! Όχι αγόρι μου. Δεν είναι η ώρα σου να πάρεις μεγάλη ζώνη ακόμα. Έχουμε πολλά innings στην ιστορία των Bloodline και εσένα σε βλέπω να διαπρέπεις αρκετά αργότερα, αφού θα έχει γυρίσει το ξαδερφάκι Reigns και θα σε ανεβάσει...


Καψής: Στην αναμέτρηση για το World Heavyweight Championship μεταξύ των Damian Priest και Jey Uso περιμένουμε να δούμε πιο πολύ πως θα εξελιχθεί διότι τον νικητή μάλλον όλοι τον γνωρίζουμε και δεν είναι άλλος από τον… Δαμιανό. Ίσως κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά την ολοκλήρωση του, υπάρξει κάποια εμφάνιση-έκπληξη που δώσει νέο ενδιαφέρον για τη συνέχεια.


Undisputed WWE Championship

Cody Rhodes (c) vs. AJ Styles



WrestleManiac: Τα αγόρια από τη Τζόρτζια έχουν κοινά μεταξύ τους από τα χρόνια τους στην ανεξάρτητη σκηνή αλλά πείτε μου αλήθεια... Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που πιστεύει ότι ο AJ Styles πρόκειται να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς και να πάρει τον τίτλο; Ένα χρόνο περίμενε το WWE για να τον δώσει στον Cody και θα του τον αφαιρέσει σε λιγότερο από μήνα;

Καψής: Η αλήθεια είναι πως αναμένεται ωραίος αγώνας και ο AJ θα δυσκολέψει τον κάτοχο του τίτλου, όμως δεν θα μπορέσει να πάρει τη νίκη. Θα δει κι αυτός αμερικανικούς εφιάλτες και η ζώνη θα παραμείνει στη μέση του Cody.