Γιατί χρησιμοποιεί τη λέξη "Brother" ο Hulk Hogan;

WrestleManiac

 


Είτε τον λατρεύεις είτε τον μισείς, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Hulk Hogan συγκαταλέγεται στους κορυφαίους όλων των εποχών στον χώρο της επαγγελματικής πάλης. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι είναι η πιο σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία της βιομηχανίας. Ένα όνομα που σχεδόν όλοι γνωρίζουν, ο Hulk Hogan έφερε το wrestling στην κυρίαρχη ποπ κουλτούρα, ξεκινώντας με τον πιο καρτουνίστικο χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και φτάνοντας μέχρι την εκνευριστική περσόνα του κακού στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ένα από τα γνωστά χαρακτηριστικά του, που είναι ακόμα αγαπητό ακόμα και στους νεότερους θαυμαστές του, είναι η λέξη "brother" που χρησιμοποιεί αρκετά συχνά. Αν έχετε αναρωτηθεί γιατί ο Hulk Hogan επιμένει πάντα να αποκαλεί τους πάντες "brothers", έχουμε την απάντηση.

Αρχικά πρέπει να αναφερθούμε στη συνεισφορά του Immortal στο χώρο του wrestling. Ο Hulk Hogan βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στην επαγγελματική πάλη. Βρισκόταν στην κορυφή του κόσμου της πάλης για τόσα πολλά χρόνια που ακόμη και άνθρωποι που δεν είναι οπαδοί της πάλης γνωρίζουν το όνομα Hulk Hogan.



Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ο Hulk Hogan είναι το ολοκληρωμένο πακέτο ενός χαρακτήρα πάλης. Είτε ήταν ο κόκκινος και κίτρινος υπερήρωας της πραγματικής ζωής είτε ηγήθηκε της εισβολής των nWo στο WCW, το όνομα του Hulk Hogan με το wrestling θα παραμείνει για πάντα συνυφασμένο.


Για όσους παρακολούθησαν πάλη για πολλές δεκαετίες, ειδικά όταν οι προσωπικότητες των χαρακτήρων ήταν, όπως λένε οι Αμερικάνοι, μεγαλύτερες από τη ζωή, θα παρατηρούσε κανείς ότι οι φράσεις ήταν αναπόσπαστο μέρος του gimmick πολλών παλαιστών. Από το "If ya feel what The Rock is cookin" του Rock μέχρι το "...And that's the bottom line, cuz Stone Cold said so", οι φράσεις φανέρωναν πολλά για τον χαρακτήρα ενός παλαιστή.


Ο Hulk Hogan δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς έχει πολλές αξιομνημόνευτες φράσεις. Για παράδειγμα, η φράση "Well, let me tell you something brother" όταν ξεκινά ένα promo έχει γίνει ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της πιο σκληροτράχηλης προσωπικότητας του. Γιατί, όμως, ο Hulk Hogan αποκαλεί τους πάντες "Brother";



Στις αρχές του 2014, όταν ο Hulk Hogan επέστρεψε στο WWE μετά από πολλά χρόνια, το NOLA.com του πήρε συνέντευξη, για λόγους προώθησης της WrestleMania 30. Όταν ρωτήθηκε για τη χρήση της λέξης "brother", ο Hulk Hogan εξήγησε ότι όταν έγινε μεγάλο όνομα στην επαγγελματική πάλη, το να αναφέρεται σε όλους ως "brother" ήταν πιο εύκολο, παρά να προσπαθήσει να θυμηθεί τα ονόματα τους. Όταν έγινε κορυφαίο αστέρι στο χώρο και συναντούσε πολλούς ανθρώπους, όπως παιδιά και έδινε συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, τους αποκαλούσε όλους "brother" επειδή είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τα ονόματα τους.


Το χάρισμα του Hulk Hogan βοήθησε τη λέξη "brother" να συνδεθεί έντονα με τον ίδιο στον κόσμο της ψυχαγωγίας, κυρίως λόγω του τρόπου που το λέει. Το να καταφέρει ο Hulk Hogan να μετατρέψει μια απλή λέξη όπως το "brother" σε ένα τόσο δημοφιλές σήμα κατατεθέν, λέει πολλά για τη χαρισματική προσωπικότητα του.


Πηγή: TheSportster.com


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Έχασε τη χρυσή WWE ζώνη του ο Snoop Dog
Σαν Σήμερα 19/12

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags