Στη WrestleMania 39 εκτός απροόπτου ο Cena

WrestleManiac

 


Φαίνεται ότι το WWE θα καταφέρει να έχει ένα μεγάλο όνομα στη WrestleMania 39 τον Απρίλιο. Και αυτό το όνομα είναι ο John Cena!

Το WWE μας φέρνει πίσω τον Cena για το επεισόδιο του SmackDown στις 30 Δεκεμβρίου, όπου θα συνεργαστεί με τον Kevin Owens απέναντι στους Roman Reigns και Sami Zayn.


Ο αγώνας θα είναι η μοναδική εντός ρινγκ εμφάνιση του Cena για φέτος, διατηρώντας το ρεκόρ του ενός αγώνα τουλάχιστον κάθε χρόνο από το 2002 όπου και έκανε το ντεμπούτο του στο βασικό ρόστερ.


Στο τελευταίο Wrestling Observer Newsletter , ο Dave Meltzer ανέφερε ότι ο Cena αναμένεται να βρίσκεται στη WrestleMania 39. Υπήρχε κάποια αμφιβολία για το αν θα μπορούσε να τα καταφέρει λόγω του πολυάσχολου προγράμματος του.


Ο Meltzer συγκεκριμένα έγραψε: “Η πεποίθηση είναι ότι ο Cena θα δουλέψει στη WrestleMania, αλλά αυτό που μας είπαν είναι ότι τροποποιεί το πρόγραμμα του για να βεβαιωθεί ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών. Πάντως η πεποίθηση είναι ότι θα τα καταφέρει”.


Η είδηση αναφέρει επίσης ότι “Ο Cena δεν θα είναι διαθέσιμος στο WWE το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου λόγω γυρισμάτων μιας ταινίας εκτός των ΗΠΑ”.


Πηγή: WrestlingNews.co


Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Το Κατς Είναι Σικ...Ε; - WWF Invasion 2001
Πως βρέθηκε στο WWE η Liv Morgan;

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.

Tags