ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ JUDGMENT DAY

WrestleManiac

 


Οι φανς των Judgment Day θα πρέπει να βάλουν στο πρόγραμμα τους να παρακολουθούν το NXT πιο συχνά, καθώς το γκρουπ είναι προγραμματισμένο να κάνει περισσότερες εμφανίσεις στο σόου της Τρίτης.

Ο Wes Lee ήταν ο North American Champion στο επεισόδιο του NXT της Τρίτης πριν χάσει τον τίτλο από τον Dominik Mysterio στο main event.

Το PWInsider Elite αναφέρει ότι το WWE είναι αρκετά ενθουσιασμένο με την εμφάνιση τους στο σόου και τους πιστώνει στο ότι βοήθησαν στην αύξηση της τηλεθέασης. Επειδή ο Mysterio είναι ο North American Champion, αναμενόμενο είναι να τον δείτε να κουβαλάει μαζί του τη ζώνη του και στο RAW.

Η πληροφορία ανέφερε, "Μας λένε ότι προς το παρόν, υπάρχουν σχέδια για τουλάχιστον τον επόμενο μήνα, πιθανώς και για περισσότερο, για να εμφανίζονται τακτικά και στο NXT τα μέλη των Judgment Day, ακόμη και μετά από το Great American Bash".

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

Ο REY MYSTERIO ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ BLOODLINE

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, Instagram και φυσικά να απολαύσετε τα βίντεο μας στο κανάλι μας στο Youtube και στο TikTok.


Tags