ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ TANGA LOA ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ

WrestleManiac

 


Συνέβη ένα λάθος κατά τη διάρκεια του αγώνα των Bloodline με τους Randy Orton και Kevin Owens που μπορεί να μην είδατε.

Σε μια κομβική στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής "τραβήχτηκε" εκτός ρινγκ από τον πρωτοεμφανιζόμενο Tanga Loa.

Ωστόσο, οι φανς που παρακολουθούσαν στις τηλεοράσεις τους δεν είχαν ιδέα ότι από μια άλλη οπτική γωνία, η στιγμή ήταν εντελώς διαφορετική.

Στο σόου φάνηκε ο διαιτητής να τραβιέται έξω από το ρινγκ, την ώρα που μετράει το pin, από τον Tanga Loa πριν ο τελευταίος μπει μέσα στο ρινγκ.

Ωστόσο, βλέποντας πλάνα από τους παρευρισκόμενους φανς, στην πραγματικότητα τα πράγματα έγιναν λίγο διαφορετικά.

Ο διαιτητής φαίνεται να κυλιέται προς τα πίσω και να σπρώχνει τον εαυτό του, μιας και ο Tanga Loa άργησε λίγο να εμφανιστεί, ωστόσο έπρεπε με κάποιον τρόπο να μην ολοκληρωθεί το pin.

Στο τέλος, ο Tanga Loa τα κατάφερε και βοήθησε τους Bloodline όχι μόνο να πάρουν τη νίκη από τους Kevin Owens και Randy Orton, αλλά και να ενισχύσει τη νέα Bloodline, προς μεγάλη απογοήτευση του Paul Heyman.

Δείτε το βίντεο με το "λάθος" του Tangga Loa:


@the_wrestlemaniac Τι δεν είδατε από το ντεμπούτο του Tanga Loa... #wwe #thewrestlemaniac #wwebacklash #tangaloa ♬ original sound - The WrestleManiac

Διαβάστε επίσης στο WrestleManiac: 

WWE BACKLASH 2024 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
KING AND QUEEN OF THE RING: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ακολουθήστε το thewrestlemaniac.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα από το WWE. Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook, στο  Instagram, στο TikTok καθώς και στο Discord.

Tags